Konfigurere avanserte innstillinger for Norton enhetssikkerhet

Alternativene for datamaskin-, nettverks- og Internett-sikkerhet beskytter deg mot en rekke trusler. For best mulig resultat bør alle de avanserte innstillingene være slått på.

Konfigurere avanserte innstillinger

1. Start Norton.

Hvis du ser vinduet Min Norton, klikker du på Åpne ved siden av Enhetssikkerhet.

2. Dobbeltklikk på Sikkerhet og klikk deretter på Avansert i hovedvinduet i Norton.

3. I vinduet Avansert kontroller du at følgende funksjoner er slått på.

• Auto-Protect

Kjører i bakgrunnen mens du jobber, og søker kontinuerlig etter virus og andre trusler. Når du slår av Auto-Protect, vil Norton-produktet automatisk deaktivere SONAR-beskyttelsen og Informasjon om nedlasting.

• SONAR-beskyttelse

Gir sanntidsbeskyttelse mot trusler, og oppdager ukjente sikkerhetsrisikoer proaktivt. Du har ikke tilgang til dette alternativet når Auto-Protect er slått av.

• Smart brannmur

Overvåker nettverksaktivitet mellom datamaskinen og andre datamaskiner, og blokkerer uønsket trafikk.

• Inntrengingsforhindring

Gjennomsøker nettverkstrafikken for å se etter angrepssignaturer som prøver å utnytte sårbarheter i operativsystemet eller installerte programmer.

• E-postbeskyttelse

Blokkerer trusler fra e-postvedlegg. Norton-tjenesten vil automatisk konfigurere e-posten slik at den beskyttes mot virus og andre sikkerhetstrusler.

• Nettleserbeskyttelse

Blokkerer skadeprogrammer som prøver å utnytte sårbarheter i nettleseren. Det sikrer den sensitive informasjonen din og forhindrer at angripere får tilgang til systemet.

• Informasjon om nedlasting

Beskytter deg mot utrygge filer du laster ned fra nettleseren. Det lar deg vite om det er trygt å åpne og installere de nedlastede filene. Du har ikke tilgang til dette alternativet når Auto-Protect er slått av.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v57755763
Operativsystem: Windows
Sist endret: 06/01/2021