Registrere Norton-produktet

Hvis du vil håndtere Norton-produkter med Norton-kontoen, må du registrere produktene på Norton-kontoen. Norton lagrer produktnøkler, kontoinformasjon og betalingsinformasjon i Norton-kontoen. Hvis du ikke har registrert produktet, blir du bedt om å gjøre dette.

Slik registrerer du et Norton-produkt på Norton-kontoen

1. Gå til enheten der sikkerhetsproduktet fra Norton er installert.

2. Start sikkerhetsproduktet fra Norton.

3. I hovedvinduet for Norton-produktet klikker du på Logg på.

I Norton 360 klikker du på Konto > Gå til Norton-konto.

4. Skriv inn påloggingsinformasjonen for Norton-kontoen på siden som vises, og klikk på Neste.

5. Følg instruksjonene på skjermen.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v57622941_NortonM_Retail_1_no_no
Operativsystem: Mac OS X, Windows, Android, iOS
Sist endret: 09/09/2015