LiveUpdate

Norton 360 Online laster jevnlig ned de nyeste definisjons- og programoppdateringene fra Symantec-serverne. Definisjonsoppdateringene beskytter datamaskinen mot de siste virusene og ukjente sikkerhetsrisikoer. Norton 360 Online hjelper deg med å hente og installere disse oppdateringene via LiveUpdate-teknologien.

Hvis det er et problem med å laste ned Stadige oppdateringer fra Symantec-serverne, kontrollerer du om følgende alternativer er aktivert:

• Automatisk LiveUpdate

• Stadige oppdateringer

Du får tilgang til alternativene Automatisk LiveUpdate og Stadige oppdateringer ved å gå til hovedvinduet i Norton 360 Online og klikke på Innstillinger > Antivirus > Antispionprogram og oppdateringer.

Hvis alternativet Automatisk LiveUpdate og Stadige oppdateringer er deaktivert, laster ikke Norton 360 Online ned de nyeste oppdateringene automatisk.

Du må ha en tilkobling til Internett for å laste ned og installere de nyeste oppdateringene.

Om LiveUpdate

Slå Stadige oppdateringer av og på

Slå automatisk LiveUpdate av eller på

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v57371725_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 01/10/2011