LiveUpdate kunne ikke installere oppdateringer

Denne feilen kan vises dersom det har oppstått et midlertidig problem med LiveUpdate-serverne. Dette problemet kommer til å bli håndtert snarest. Vent 24 timer, og kjør så LiveUpdate igjen.

I mellomtiden kommer virusdefinisjonene til å være utdaterte. Vi anbefaler at du oppdaterer med Intelligent Updater. Du kan se etter, og oppdatere, virusdefinisjonene ved å følge disse trinnene:

Sjekk datoen for virusdefinisjonene

1. Start Norton Business Suite-produktet.

2. Klikk på Sikkerhet i Norton Business Suite-hovedvinduet. Under Kjør LiveUpdate ser du etter tidspunktet for Siste oppdatering.

3. Avhengig av situasjonen gjør du ett av følgende:

• Hvis det er mindre enn ett døgn til, venter du 24 timer før du kjører LiveUpdate.

• Hvis det er mer enn ett døgn, ser du Oppdater virusdefinisjonene for å oppdatere virusdefinisjonene med Intelligent Updater.

Oppdater virusdefinisjonene

1. Gå til Intelligent Updater nedlastingsside.

2. Avhengig av hva slags Windows-versjon du har, gjør du ett av følgende:

• Windows 8/7/Vista/XP 32-biters: Klikk på den første filen i listen under Filnavn. Filnavnet begynner med årstallet og slutter med v5i32.exe. Eksempel: 20130528-017-v5i32.exe

• Windows 8/7/Vista 64-biters: Gå til delen for 64-biters plattformer, og klikk på den første filen i listen under Filnavn. Filnavnet begynner med årstallet og slutter med v5i64.exe. Eksempel: 20130528-017-v5i64.exe

3. Lagre filen på skrivebordet i Windows.

4. På skrivebordet dobbeltklikker du på filen som du lagret.

Hvis du fortsatt ser denne feilen etter at du har oppdatert virusdefinisjonene, venter du i 24 timer og kjører så LiveUpdate igjen.

Om LiveUpdate

Slå Stadige oppdateringer av og på

Slå automatisk LiveUpdate av eller på

< Tilbake

The solution made it easy for me to handle my issue.

Strongly disagree
Strongly agree

This is not my issue.