Feil: «8702,536873115» eller «2203» når jeg kjører sikkerhetskopiering eller gjenoppretting

Feilen oppstår når MD5-filsignaturen til en fil eller datablokk ikke samsvarer med rapportene på sikkerhetskopiserverne. Som et resultat, skaper dette et synkroniseringsproblem, og forhindrer at sikkerhetskopiering eller gjenoppretting kan fortsette.

MD5-prosessen brukes av tjenesten sikkerhetskopiering via Internett, for å forsikre at den har samme oppstartspunkt hver gang den kjører en sikkerhetskopiering. En unik signatur knyttes til hver fil når den sikkerhetskopieres for første gang, og hjelper med å spore endringer. Når endringer blir oppdaget, vil disse filene bli sikkerhetskopiert. Når den opprinnelige signaturen ikke samsvarer, fører dette til synkroniseringsproblemene som forårsaker denne feilmeldingen.

Filsignaturene spores i en databasefil for sikkerhetskopi på både lokal- og serverside, også kjent som en katalogfil, siden den er en katalog over sikkerhetskopihistorikken.

Hvis feilen oppstår over en periode av flere sikkerhetskopieringer, eller rett etter en gjenoppretting, ta kontakt med Norton brukerstøtte for å få hjelp.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v57279335_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 12/08/2017