Nedlastingsinstruksjoner for Norton-produkter

Så snart du har lastet ned produktet, starter installeringen automatisk. Sørg for å starte nedlastingen på datamaskinen du vil installere Norton-produktet på.

Hvis du har problemer knyttet til nedlasting, kan du gå til hjelpesenteret Last ned og installer.

Last ned og kjør Norton nedlastingsbehandling

1. Logg på Norton.

2. Gå til siden Abonnementer og velg produktet du vil laste ned.

3. Klikk på Last ned.

4. Klikk på Godta og last ned i vinduet Installer på denne enheten.

Følg instruksjonene som vises for Kjør, eller Lagre nedlastingsfilen. Disse kan variere avhengig av hvilken nettleser du har. Hvis du lagrer filen, må du passe på å dobbeltklikke på den der den ble lagret, etter at nedlastingen er fullført.

5. Dersom det vises en advarsel eller et bekreftelsesvindu, klikker du på Kjør, OK eller Fortsett.

Når nedlasteren er kjørt, så vil produktet lastes ned, installeres og aktiveres automatisk.

Tilleggsinformasjon

• Når du starter nedlastingen, plasseres ikonet for Norton nedlastingsbehandling på skrivebordet. Hvis nedlastingen blir avsluttet eller avbrutt, kan du dobbeltklikke på ikonet for Norton nedlastingsbehandling og fortsette der du slapp.

• Norton nedlastingsbehandling installerer produktet automatisk. Hvis ikke klikker du på ikonet Norton nedlastingsbehandling på skrivebordet.

• Når du kjøper et nedlastbart produkt fra Norton Online-butikken, får du muligheten til å laste det ned med én gang bestillingen er fullført. Hvis du har lukket dette vinduet eller hvis du vil laste ned produktet på en annen datamaskin eller på et senere tidspunkt, kan du gjøre dette ved å gå til din Norton-konto.

• Hvis du vil ha hjelp med andre nedlastingsrelaterte spørsmål, går du til hjelpesenteret Last ned og installer.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v57190140_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 01/09/2017