Feil: (8920,204) «Norton LiveUpdate klarte ikke å installere en oppdatering» når jeg kjører LiveUpdate i Norton-produktet

Denne fremgangsmåten er for den nyeste versjonen av Norton-produkter. Hvis du har en eldre versjon, eller hvis du ikke vet hvilken produktversjon du har, gå til Norton oppdateringssenter.

TRINN 1

Slik deaktiverer du Kunnskap om nettverkskostnader

1. Start Norton-produktet.

2. Klikk på Innstillinger.

3. Klikk på Brannmur under Detaljerte innstillinger. I Generelle innstillinger -fanen, flytter du glidebryteren ved siden av Kunnskap om nettverkskostnader til Av.

4. Klikk Bruk, og deretter Lukk.

Hvis du fremdeles har problemer, går du til Trinn 2.

TRINN 2

Oppdater virusdefinisjonene med Intelligent Updater

1. Gå til nedlastningssiden for Intelligent Updater.

2. Du må kjenne til Norton-produktets navn og versjonsnummer og Windows-versjon for å velge riktig definisjonsoppsett.

3. Last ned riktig definisjonsoppsett i forhold til Windowsversjon og Norton-produktversjon.

Norton-produkt-versjon

Windows 32-biters plattform

Windows 64-biters plattform

22.7 og nyere

f.eks. 20160718-008-core3sdsv5i32.exe

f.eks. 20160718-008- core3sdsv5i64.exe

22.6 og eldre

f.eks. 20160718-008- v5i32.exe

f.eks. 20160718- 008- v5i64.exe

4. Lagre filen på skrivebordet i Windows.

5. På skrivebordet dobbeltklikker du på filen du lastet ned.

6. I vinduet Symantec Intelligent Updater klikker du på Ja for å fortsette.

7. Når Intelligent Updater har oppdatert definisjonene, klikker du på OK.

Hvis ikke problemet er løst, går du til trinn 3.

TRINN 3

Avinstallere et sikkerhetsprodukt som ikke tilhører Symantec

1. Trykk på tastene Windows + R for å åpne dialogboksen Kjør.

2. Skriv inn følgende tekst, og trykk Enter.

appwiz.cpl

3. I listen over installerte programmer velger du sikkerhetsproduktet fra den andre leverandøren, og klikker på Fjern eller Avinstaller.

4. Følg instruksjonene på skjermen.

5. Start datamaskinen på nytt når avinstalleringsprosessen er fullført.

Hvis du fortsatt ser feilmeldingen når du kjører LiveUpdate, venter du i 24 timer før du kjører LiveUpdate på nytt.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v57189309_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 19/07/2016