Feilmelding: (8920,208) «Norton LiveUpdate kunne ikke installere en oppdatering»

Denne feilen kan oppstå på grunn av midlertidige tilkoblingsproblemer. Start datamaskinen på nytt og kjør LiveUpdate igjen for å løse dette problemet. Hvis problemet vedvarer, så venter du i 24 timer og så kjører du LiveUpdate igjen.

TRINN 1

Start datamaskinen på nytt

1. Avslutt alle programmer.

2. Start datamaskinen på nytt.

TRINN 2

Kjør LiveUpdate

1. Start Norton-produktet.

2. Klikk på Sikkerhet i hovedvinduet, og så LiveUpdate.

3. Når Norton LiveUpdate er fullført, klikker du på OK.

4. Kjør LiveUpdate helt til du ser meldingen "Norton-produktet har de nyeste beskyttelsesoppdateringene."

5. Avslutt alle programmer og start datamaskinen på nytt.

Hvis problemet vedvarer, les Jeg kan ikke koble til Internett etter at jeg installerte Norton-produktet.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v57189259_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 13/09/2017