Gi enheten et nytt navn

Du kan når som helst endre enhetens visningsnavn på Norton-kontoen. Visningsnavnet hjelper deg å se forskjell på enhetene i Norton-kontoen.

Gi enheten et nytt navn

1. Logg på Norton-kontoen.

2. På siden Enheter, klikker du på (…) under enheten du vil gi nytt navn.

3. Klikk på Gi enheten et nytt navn i menyen som dukker opp.

4. I dialogen Gi enheten et nytt navn angir du et nytt navn for enheten.

Navnet må være unikt og bestå av maksimalt 40 tegn.

5. Klikk på Endre navn.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v57166780_NortonM_Retail_1_no_no
Operativsystem: Mac OS X, Windows, Android, iOS
Sist endret: 27/03/2018