Smarte definisjoner

Med alternativet Smarte definisjoner i Norton 360 Online kan du velge mellom kjernesettet av virusdefinisjoner og hele settet av virusdefinisjoner i LiveUpdate-økter.

Når Smarte definisjoner er på, aktiverer Norton 360 Online kjernesettet med virusdefinisjoner, som inneholder de viktigste virusdefinisjonene som kreves for de nyeste sikkerhetstruslene Symantec har funnet. Hvis du slår på Smarte definisjoner, brukes mindre tid på å laste ned og installere definisjonene, og systemet starter raskere. Kjernesettet gir derfor bedre datamaskinytelse.

Når alternativet Smarte definisjoner er slått av, aktiverer Norton 360 Online hele settet med virusdefinisjoner, som inneholder alle virusdefinisjoner for hvert trusselelement Symantec vet om. Smarte definisjoner er som standard aktivert.

Om Smarte definisjoner

Slå Smarte definisjoner av og på

Om LiveUpdate

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v56918258_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 23/03/2011