Har du glemt passordet

Hvis du glemmer passordet til Norton-kontoen, kan du få det tilsendt ved hjelp av vinduet Har du glemt passordet. I feltet E-postadresse ser du e-postadressen som du bruker til å logge inn på Norton-kontoen. Du kan endre e-postadressen som vises i feltet E-postadresse før du klikker på Fortsett. Når du klikker på Fortsett, sender Symantec instruksjoner for å gjenopprette passordet til e-postadressen du bruker til Norton-kontoen.

Om Norton-kontoen

Opprette en Norton-konto

Tilgang til Norton-kontoen

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v56479386_NortonM_Retail_1_no_no
Operativsystem: Windows, Mac OS X, Android
Sist endret: 09/12/2014