Konfigurer signaturinnstillinger

Beskyttelse mot sårbarhet bruker en hyppig oppdatert liste med signaturer til å oppdage kjente angrep. Du kan vise signaturlisten i listen Signaturer.

Ved å bruke alternativene Aktivert og Varsle i listen Signaturer kan du motta varsler når det oppstår et tilgangsforsøk som matcher en signatur. Som standard er alle signaturer aktivert og valgt for varsling.

Du må ikke deaktivere noen signaturer i listen Signaturer. Hvis du deaktiverer en signatur, kan ikke funksjonen Beskyttelse mot sårbarhet beskytte deg mot trusler tilknyttet signaturen.

Du kan også aktivere alternativet Varsle meg når Beskyttelse mot sårbarhet automatisk blokkerer et angrep for å få opp et varsel hver gang Beskyttelse mot sårbarhet blokkerer et angrep.

Konfigurer Signatur-innstillingene

1. Klikk på Avansert i Norton-produktets hovedvindu.

2. Klikk på Brannmur i venstre rute.

3. Klikk på innstillinger-ikonet i raden Beskyttelse mot sårbarhet.

4. I vinduet Beskyttelse mot sårbarhet, klikker du på kategorien Signaturer.

5. Under listen Signaturer aktiverer eller deaktiverer du nødvendige alternativer for en signatur.

6. Klikk på Fullført.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v56206152_nsmac_retail_no_no
Operativsystem: Mac OS X
Sist endret: 02/02/2017