Håndter utelatte IP-adresser

Du kan bruke alternativet Utelatte adresser i kategorien AutoBlock i vinduet Beskyttelse mot sårbarhet til å opprette unntak for IP-adresser du stoler på. Norton-produktet tillater tilkoblinger fra utelatte adresser, og inkluderer ikke adressene i listen Adresser som er blokkert av AutoBlock.

Du kan bruke dialogboksen Utelatte IP-adresser for å legge til IP-adresser du stoler på.

Velg mellom følgende alternativer:

Alle datamaskiner på gjeldende nettverk

Dette alternativet tillater tilkoblinger til eller fra alle datamaskiner som er koblet til samme nettverk som Mac-en.

Én datamaskin

Brukes til å tillate tilkoblinger til og fra datamaskinen med IP-adressen du har angitt.

Alle IP-adresser som starter med

Brukes til å tillate tilkoblinger til og fra datamaskinene med IP-adresser som begynner med IP-adressen du har angitt.

Alle IP-adresser på et nettverk

Dette alternativet tillater koblinger til eller fra alle datamaskiner på et lokalt nettverk, som deler baseadressen og maskeadressen du angir.

I vinduet Utelat IP-adresser kan du gjøre følgende:

• Legge til IP-adressene du stoler på.

• Endre IP-adressene på listen Utelatte IP-adresser.

• Fjern IP-adressen fra listen over utelatte IP-adresser.

Legg til en utelatt IP-adresse

1. Klikk på Avansert i Norton-produktets hovedvindu.

2. Klikk på Brannmur i venstre rute.

3. Klikk på innstillinger-ikonet i raden Beskyttelse mot sårbarhet.

4. I vinduet Beskyttelse mot sårbarhet, klikker du på kategorien AutoBlock.

5. Klikk på alternativet for å slå på AutoBlock.

6. Klikk på alternativet Utelatte adresser.

7. Klikk på Legg til i dialogboksen Utelatte IP-adresser.

8. I dialogboksen Ny utelatt adresse i AutoBlock velger du det nødvendige alternativet fra menyen for å legge til en utelatt IP-adresse.

9. Skriv inn baseadressen og klikk på Lagre.

Rediger en utelatt IP-adresse

1. Klikk på Avansert i Norton-produktets hovedvindu.

2. Klikk på Brannmur i venstre rute.

3. Klikk på innstillinger-ikonet i raden Beskyttelse mot sårbarhet.

4. I vinduet Beskyttelse mot sårbarhet, klikker du på kategorien AutoBlock.

5. Klikk på alternativet Utelatte adresser.

6. Velg den utelatte IP-adressen i dialogen Utelatte IP-adresser, og klikk på Rediger.

7. Utfør ønskede endringer i dialogboksen Endre utelukkede adresser i AutoBlock.

8. Klikk på Lagre.

Fjern en utelatt IP-adresse

1. Klikk på Avansert i Norton-produktets hovedvindu.

2. Klikk på Brannmur i venstre rute.

3. Klikk på innstillinger-ikonet i raden Beskyttelse mot sårbarhet.

4. I vinduet Beskyttelse mot sårbarhet, klikker du på kategorien AutoBlock.

5. Klikk på alternativet for å slå på AutoBlock.

6. Klikk på alternativet Utelatte adresser.

7. I listen Utelatte IP-adresser velger du IP-adressen du vil fjerne.

8. Klikk på Fjern.

9. Klikk på Lagre.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v56206147_nis_mac_retail_6_no_no
Operativsystem: Mac OS X
Sist endret: 02/09/2016