Deaktiver eller aktiver Registrering av plassering

Med funksjonen Registrering av plassering kan du justere innstillingene for Tilkoplingsblokkering for hvert nettverk som Mac-en kobles til. Som standard kategoriseres nettverket som Mac-en er tilkoblet når du installerer Norton-produktet, som Klarert. Når du kobler Mac-en til svakere eller sårbare nettverk, kategoriserer Norton-produktet disse nettverkene som Uklarerte. Hvis du imidlertid tror at et nettverk er sikkert og pålitelig, kan du endre nettverkskategorien til Klarert.

Du kan deaktivere og aktivere funksjonen Registrering av plassering fra vinduet Avansert.

Deaktiver eller aktiver Registrering av plassering

  1. Klikk på Åpne Norton Security i Norton QuickMenu.

  2. Klikk på Avansert i Norton-produktets hovedvindu.

  3. Klikk på Brannmur i venstre rute.

  4. I raden Registrering av plassering flytter du bryteren til Av eller På.

Takk!

Takk for at du bruker Norton-støtte.

< Tilbake

Løsningen gjorde det enklere å håndtere problemet.

Ja Nei

Hjelp oss med å forbedre denne løsningen.

Takk for at du hjelper oss med å forbedre denne tjenesten.

Hva vil du gjøre nå?

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v56201851_nsmac_retail_no_no
Operativsystem: Mac OS X
Sist endret: 01/09/2017