Konfigurer brannmurregler for et program

Programmer som kjører på Mac, kobler til Internett for å laste ned oppdateringer eller sende informasjon om et program. Når du f.eks. åpner Apple iTunes, kobler programmet til Internett for å hendte ny Store-informasjon om iTunes. Hvis du stoler på programmet, kan du tillate at det kobler til Internett.

I noen tilfeller kan du ønske å blokkere Internett-tilgang for noen programmer. La oss si at Norton-produktet varsler deg om et program som prøver å koble til Internett. Du kan blokkerer Internett-tilkoblingen for programmet for å hindre at det sender eller mottar skadelig informasjon.

Du kan bruke vinduet Programblokkering til å konfigurere Internett-tilgang for et program. Det valgte programmet vises i listen Innstillinger i vinduet Programblokkering. Programnavnet og brannmurinnstillingen du velger, vises i listen Innstillinger i vinduet Programblokkering.

Konfigurer brannmurregler for et program

1. Klikk på Avansert i Norton-produktets hovedvindu.

2. Klikk på Brannmur i venstre rute.

3. Klikk på innstillinger-ikonet i raden Programblokkering.

4. I vinduet Programblokkering klikker du på Legg til program.

Hvis du ikke ser programmet du vil ha, i listen, klikker du på alternativet Andre for å søke etter programmet.

5. I dialogboksen Velg program velger du programmet.

6. Klikk på Velg.

Navnet på programmet du har lagt til, vises i listen Innstillinger i vinduet Programblokkering.

7. Klikk på Fullført.

< Tilbake

The solution made it easy for me to handle my issue.

Strongly disagree
Strongly agree

This is not my issue.