Konfigurer brannmurregler for en IP-adresse

Du kan angi brannmurreglene til IP-adressen som gjelder kun for en innstilling for nettverksplassering.

Klarert sone i ruten Vis viser IP-adressene du har tillatt tilgangsforsøk til og fra for en nettverksplassering. Blokkert sone i ruten Vis viser IP-adressene du har blokkert tilgangsforsøk fra eller til for en nettverksplassering.

Konfigurer brannmurregler for en IP-adresse

1. Klikk på Avansert i Norton-produktets hovedvindu.

2. Klikk på Brannmur i venstre rute.

3. Klikk på innstillinger-ikonet i raden Tilkoblingsblokkering.

4. I vinduet Tilkoblingsblokkering, i menyen Endre innstillinger, velger du nettverksplasseringen.

5. Klikk på Soner i menyen Vis.

6. Klikk på Legg til IP-adresse.

Du kan også bruke + -tegnet ved raden Blokkert sone eller Klarert sone for å angi tilgangsinnstillinger for IP-adresse.

7. I vinduet Rediger adresse velger du standardalternativet for tilgangsinnstilling. Velg mellom følgende alternativer:

Tillat

Brukes til å angi tilkoblinger til og fra alle datamaskiner på nettverket.

Blokker

Brukes til å blokkere tilkoblinger til og fra datamaskinen med IP-adressen du har angitt.

8. I adressemenyen velger du et alternativ for å angi IP-adressene til datamaskinene tilgangsinnstillingene skal gjelde for. Velg mellom følgende alternativer:

Alle datamaskiner på gjeldende nettverk

Brukes til å tillate eller blokkere tilkoblinger til og fra alle datamaskiner på nettverket.

Én datamaskin

Brukes til å tillate eller blokkere tilkoblinger til og fra datamaskinen med IP-adressen du har angitt.

Alle IP-adresser som starter med

Brukes til å tillate eller blokkere tilkoblinger til og fra datamaskiner med grunnadressen du har angitt.

Alle IP-adresser på et nettverk

Brukes til å tillate eller blokkere tilkoblinger til og fra datamaskiner på et lokalt nettverk.

9. Klikk på Loggførings- og varslingsinnstillinger for å konfigurere Norton-produktet til å registrere og varsle deg om tilgangsforsøk.

10. Klikk på Lagre.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v56197815_nsmac_retail_no_no
Operativsystem: Mac OS X
Sist endret: 01/09/2017