Norton Safe Web

Norton Safe Web er en kostnadsfri tjeneste fra Norton som du kan bruke til å surfe, søke og handle tryggere.

Ved å bruke Norton Safe Web kan du kontrollere om et nettsted er skadelig før du går inn på det. Norton Safe Web analyserer webområder og finner ut om det finnes virus, spionprogrammer, skadelige programmer eller andre sikkerhetsrisikoer på dem. Basert på analysene rangerer Norton Safe Web sikkerheten på alle nettstedene.

Du kan også se fellesskapets rangering og brukeres anmeldelse av nettstedene du besøker, med Norton Safe Web.

Hvis du har et nettsted, og det ikke er rangert av Norton, kan du registrere det for å få sikkerhetsrangeringer fra Norton. Basert på analysene gir Symantec en sikkerhetsrangering til nettstedet ditt. Du finner rangeringene i Nortons rangeringsrapport. Disse rangeringene hjelper millioner av Norton-brukere med å avgjøre om de vil besøke nettstedet ditt.

Norton Safe Web tilbyr følgende funksjoner for alle nettsteder du besøker eller vil undersøke sikkerhetsstatusen for:

• Vise Norton-rangeringen

• Vise fellesskapsrangeringen

• Legge til dine vurderinger

• Vise brukervurderinger

• Vise en liste over nøkkelord som er merket til nettstedet

• Vise trusselinformasjon og generell informasjon om nettstedet

Dette alternativet er ikke tilgjengelig i den nyeste versjonen av Norton-produktet. Du kan imidlertid legge til utvidelsen Norton Safe Web i nettleseren. Hvis du vil vite mer om Norton-leserutvidelser, ser du Utvidelser for Norton Browser Protection.

Du kan bruke følgende alternativer til å konfigurere Norton Safe Web:

Få bedre søkeresultater

Brukes til å konfigurere Norton Safe Web til å vise områderangeringsikoner ved siden av hvert søkeresultat.

Når du søker på nett med søkemotorer som Google eller Yahoo, viser Norton Safe Web områderangeringsikoner ved siden av hvert søkeresultat.

Vis en advarsel når du besøker et skadelig nettsted

Brukes til å konfigurere Norton Safe Web til å vise en advarsel når du besøker skadelige nettsteder.

Når du velger dette alternativet, viser Norton-produktet en advarsel når du besøker usikre nettsteder. Symantec anbefaler at du ikke besøker slike nettsteder.

Blokker skadelige nettsteder

Brukes til å konfigurere Norton Safe Web til å blokkere skadelige nettsteder.

Når du velger dette alternativet, viser Norton-produktet siden Nettsted blokkert når du besøker usikre nettsteder. Symantec anbefaler at du ikke besøker slike nettsteder.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v56160419_nsmac_retail_no_no
Operativsystem: Mac OS X
Sist endret: 23/10/2017