Om Norton Safe Web

Safe Web overvåker Internett-aktiviteten din, og beskytter deg mot å besøke utrygge nettsteder. Safe Web inneholder følgende funksjoner:

• Norton Safe Web

• Norton Beskyttelse mot nettfisking

Norton Safe Web bidrar til et trygt søkemiljø på Internett ved å vise områderangeringsikoner ved siden av hvert søkeresultat. Beskyttelse mot nettfisking analyserer sikkerhetsnivået til nettsteder du besøker, og gir hver av dem en sikkerhetsrangering.

Når Safe Web er aktivert, analyserer Norton-produktet sikkerhetsstatusen til nettstedene du besøker, og varsler deg hvis du besøker nettsteder som driver med svindel eller nettfisking.

Nortons programtillegg blir lagt til nettleseren din når du starter Firefox , Chrome eller Safari etter installering av Norton-produktet. Safari-nettleseren ber om en bekreftelse før den legger til programtillegget.

Du kan konfigurere følgende alternativer under funksjonen Safe Web:

Få bedre søkeresultater

Brukes til å konfigurere Norton Safe Web til å vise områderangeringsikoner ved siden av hvert søkeresultat.

Blokker skadelige nettsteder

Brukes til å konfigurere Norton Safe Web til å blokkere skadelige eller potensielt skadelige nettsteder.

Vis en advarsel når du besøker et skadelig nettsted

Brukes til å konfigurere Norton Safe Web til å vise en advarsel når du besøker skadelige eller potensielt skadelige nettsteder.

Aktiver Norton Beskyttelse mot nettfisking

Med dette alternativet kan du aktivere og deaktivere Norton Beskyttelse mot nettfisking.

Beskyttelse mot nettfisking analyserer sikkerhetsnivået på nettstedene du besøker.

Send inn den fullstendige URL-adressen når et mistenkelig nettsted oppdages

Brukes til å sende inn URL-adressen til et mistenkelig nettsted til Symantec.

Norton-produktet lar deg velge Norton Safe Search som standard søkemotor. Norton Safe Search oppgir webområdesikkerhet og Norton-rangering for hvert av søkeresultatene. Når du bruker Norton Safe Search som standard søkemotor, kan du søke trygt i adresselinjen til nettleseren.

Slik velger du Norton Safe Search som standard søkemotor

1. Åpne nettleseren og klikk på ikonet til Safe Web-programtillegget

2. Klikk på innstillinger-ikonet i hurtigmeldingen for Safe Web som dukker opp.

3. På siden Nettleserinnstillinger krysser du av for Aktiver Norton Safe Search som standard søkemotor.

I tillegg kan du velge Nortons hjemmeside som standard hjemmeside. Se Hva er Nortons hjemmeside for mer informasjon.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v56160351_nis_mac_retail_6_no_no
Operativsystem: Mac OS X
Sist endret: 28/09/2015