Vis nylig aktivitet

I vinduet Sikkerhetslogg kan du vise alle oppgavene programmet nylig har utført i bakgrunnen.

Du kan se informasjon om de siste aktivitetene i følgende kategorier i vinduet Sikkerhetslogg.

Generelt

Brukes til å vise alle nylige aktiviteter utført av Norton-produktet.

Brannmur

Brukes til å vise det følgende:

• Programmer som ble tillatt eller blokkert.

• Tilkoblingsforsøk som ble tillatt eller blokkert.

• Endring i nettverksplasseringen til Mac.

• Sårbarhetsangrep som ble tillatt eller blokkert.

Safe Web & File Guard

Brukes til å vise listen over aktiviteter utført av Safe Web-funksjonen og de uautoriserte tilgangsforsøkene for dine bevoktede filer.

Beskytt min Mac

Brukes til å vise det følgende:

• En liste med oppdagede virus og handlinger som ble utført for å beskytte Mac.

• Liste over virussøk som Norton-produktet har utført på Mac-en.

• Liste over filer satt i karantene.

Vis de siste aktivitetene

1. Klikk på Avansert i Norton-produktets hovedvindu.

2. Klikk på Aktivitet i venstre rute.

3. Klikk på Vis-ikonet i raden Sikkerhetslogg.

4. Velg kategorien du vil se de siste aktivitetene for, i vinduet Sikkerhetslogg.

5. Gå gjennom de siste aktivitetene, og klikk deretter på Fullført.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v56160045_nsmac_retail_no_no
Operativsystem: Mac OS X
Sist endret: 01/09/2017