Vis nylig aktivitet

I vinduet Sikkerhetslogg kan du vise alle oppgavene programmet nylig har utført i bakgrunnen.

Du kan se informasjon om de siste aktivitetene i følgende kategorier i vinduet Sikkerhetslogg.

Generelt

Brukes til å vise alle nylige aktiviteter utført av Norton-produktet.

Brannmur

Brukes til å vise det følgende:

• Programmer som ble tillatt eller blokkert.

• Tilkoblingsforsøk som ble tillatt eller blokkert.

• Endring i nettverksplasseringen til Mac.

• Sårbarhetsangrep som ble tillatt eller blokkert.

Filbeskytter

Viser deg listen over uautoriserte forsøk på tilgang til bevoktede filer.

Beskytt mac-en min

Brukes til å vise det følgende:

• En liste med oppdagede virus og handlinger som ble utført for å beskytte Mac.

• Liste over virussøk som Norton-produktet har utført på Mac-en.

• Liste over isolerte filer.

Vis de siste aktivitetene

1. Klikk på Avansert i Norton-produktets hovedvindu.

2. Klikk på Aktivitet i venstre rute.

3. Klikk på Vis-ikonet i raden Sikkerhetslogg.

4. Velg kategorien du vil se de siste aktivitetene for, i vinduet Sikkerhetslogg.

5. Gå gjennom de siste aktivitetene, og klikk deretter på Fullført.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v56160045_nsmac_retail_no_no
Operativsystem: Mac OS X
Sist endret: 04/05/2018