Få tilgang til din Norton-konto

Produktnøkkelen for hvert Norton-produkt lagres i Norton-kontoen. Etter at du har opprettet en Norton-konto, kan du bruke den uansett hvor du er.

Du får ikke tilgang til Norton-kontoen hvis du er bruker av Norton Small Business.

Du kan logge på Norton-kontoen når som helst på følgende adresse:

https://my.norton.com

Fra Norton-kontoen kan du enkelt finne og oppdatere konto-, produkt- og betalingsinformasjon. Du kan også endre passordet til Norton-kontoen. Datamaskinen må være tilkoblet Internett for at du skal kunne logge på Norton-kontoen.

Symantec-produkter som er eldre enn år 2006, vises ikke i din Norton-konto.

Gå til Norton Account

1. Åpne Norton-produktet.

2. I hovedvinduet til Norton-produktet klikker du på den registrerte e-postadressen øverst på skjermen og deretter på Kontodetaljer.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v56157449_nsmac_retail_no_no
Operativsystem: Mac OS X
Sist endret: 23/10/2017