Opprett en Norton-konto

Med en Norton-konto kan du styre alle Norton-produkter fra ett sted. Norton Account tar vare på produktnøkkelen og betalingsinformasjonen for produktet. Du kan også registrere produktet ved hjelp av Norton-kontoen.

Du får ikke tilgang til Norton-kontoen hvis du er bruker av Norton Small Business.

I tillegg hjelper Norton-kontoen deg med dette:

• Finne produktnøkkelen og annen produktinformasjon når du trenger den.

• Installere Norton-produktet på nytt.

• Kjøpe flere produktnøkler til hjemme- eller kontorbruk.

• Lagre Internett-bestillinger og oppdatere faktureringsinformasjon.

• Deaktivere funksjonen Automatisk fornyelse.

Symantec-produkter som er eldre enn år 2006, vises ikke i din Norton-konto.

Det tar bare noen få minutter å opprette en Norton-konto. Du må være tilkoblet Internett for å opprette en Norton-konto.

Opprett en Norton-konto

1. Åpne nettleseren og gå til følgende URL:

https://my.norton.com

2. Norton -nettsiden som vises, klikker du på Opprett en konto.

3. Gå til siden Opprett en konto og oppgi kontoinformasjonen. Deretter klikker du på Opprett konto.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v56157428_nis_mac_retail_6_no_no
Operativsystem: Mac OS X
Sist endret: 12/04/2017