Finn produktnøkkelen

Produktnøkkelen er en unik nøkkel som du bruker når du installerer og aktiverer Symantec-produktet. Produktnøkkelen består av 25 alfanumeriske tegn, fordelt på fem grupper à fem tegn, atskilt med bindestrek. Plasseringen av produktnøkkelen varierer avhengig av hvordan du anskaffet produktet.

Produktnøkkelen kan være på følgende steder:

Hvis du har lastet ned produktet fra Symantec Store

Produktnøkkelen lagres på datamaskinen som en del av nedlastingsprosessen, og meddeles i e-postbekreftelsen fra Symantec Store.

Hvis produktet allerede var installert på datamaskinen da du fikk den

Produktnøkkelen angis under aktiveringsprosessen. Pass på at du lagrer produktnøkkelen, enten ved å opprette eller logge deg inn på Norton-kontoen, eller ved å skrive ut nøkkelen. Du trenger produktnøkkelen hvis du vil installere produktet på nytt senere.

Hvis du mottok et produktnøkkelkort

Produktnøkkelen vises på kortet, sammen med instruksjoner om hvordan du bruker den. Pass på at du lagrer produktnøkkelen, enten ved å opprette eller logge deg inn på en Norton-konto. Du trenger produktnøkkelen hvis du vil installere produktet på nytt senere.

Hvis du fremdeles ikke finner produktnøkkelen, kan du finne den ved hjelp av Norton-kontoen

Hvis du vil gjenopprette eller ha tilgang til produktnøkkelen, logger du på https://my.norton.com. Registrer deg for en Norton-konto dersom du ikke har gjort det allerede. Hvis du allerede har registrert deg, finner du produktnøkkelen på siden Tjenester.

Du får ikke tilgang til Norton-kontoen hvis du er bruker av Norton Small Business.

Hvis du kjøpte et Norton-kort fra en butikk

Produktnøkkelen står på baksiden av Norton-kortet.

Gå til følgende nettsider og legg inn produktnøkkelen:

https://my.norton.com/setup

Norton validerer produktnøkkelen du har angitt, og ber deg om å logge på ved hjelp av en Norton-konto. Etter at du har logget på med Norton-kontoen, kan du bruke alternativet Godta og last ned for å laste ned og installere Norton-produktet ditt.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v56019864_nis_mac_retail_6_no_no
Operativsystem: Mac OS X
Sist endret: 12/04/2017