Aktiver Norton-produktet ditt på Mac

Hvis du ikke aktiverte produktet etter installeringen, får du jevnlig et abonnementsvarsel helt til du aktiverer produktet.

Ved å aktivere produktet reduserer du muligheten for piratkopiering av programvare, og sikrer at du bruker autentisk Symantec-programvare. Aktiveringen gir deg en bestemt abonnementsperiode på Norton-produktet.

Du må aktivere produktet i løpet av den angitte tidsperioden, ellers vil det slutte å virke. Du må bruke produktnøkkelen som fulgte med produktet til å aktivere det.

Du trenger en Norton-konto for å aktivere produktet. Du kan bruke den eksisterende Norton-kontoen din eller registrere deg for en ny Norton-konto. Etter at du har logget inn på din Norton-konto, kan du legge inn produktnøkkelen for å aktivere Norton-produktet og registrere produktnøkkelen for den nye Norton-kontoen din. I Norton-kontoen kan du se informasjon som produktnøkkelen, registreringsdatoen og de siste produktoppdateringene.

Du får ikke tilgang til Norton-kontoen hvis du er bruker av Norton for små bedrifter.

Aktivere Norton-produktet

1. Gjør ett av følgende:

• Klikk på Aktiver nå i aktiveringsvarselet.

• Klikk på Aktiver nå i Norton-produktets hovedvindu.

2. På vinduet Abonnement legger du inn Norton-kontoinformasjonen og klikker på Logg inn. Hvis du ikke har en Norton-konto, klikker du på Opprett en ny Norton-konto for å registrere deg for en konto.

3. Du kan aktivere produktet på én av følgende måter:

• Bruk en produktnøkkel

For å aktivere produktet ved bruk av en forhandlerversjon av produktnøkkelen som du kjøpte, klikk på Legg inn en nøkkel.

• Kjøp et nytt abonnement

For å kjøpe et produktabonnement online klikker du på Kjøp et abonnement.

• Bruk eksisterende abonnement

Etter at du logger inn på din Norton-konto, viser vinduet Abonnement listen over produktlisenser som er registrert til din Norton-konto og abonnementdetaljene for de registrerte lisensene. For å bruke et eksisterende abonnement for å aktivere produktet velger du abonnementet og klikker deretter Neste.

4. Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre aktiveringen av Norton-produktet.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v56019852_nsmac_retail_no_no
Operativsystem: Mac OS X
Sist endret: 01/09/2017