Aktivering beskytter deg

Visste du dette? Mange abonnementsplaner lar deg utvide Norton-beskyttelsen til flere enheter uten ekstrakostnader.

Klikk her for å finne ut hvordan du gjør det.

Produktaktivering er en teknologi som beskytter brukere mot piratkopiert og forfalsket programvare. Det beskytter deg ved å begrense bruken av et produkt til dem som har anskaffet produktet på en lovmessig måte. Produktaktivering innebærer at det brukes en produktnøkkel for hver installasjon av produktet. Du må aktivere produktet innen en begrenset periode etter at du har installert det.

Hvis du er tilkoblet Internett, ber Norton-produktet deg om å legge inn brukerinformasjonen for Norton-kontoen din. Du kan bruke den eksisterende Norton-kontoen din eller registrere deg for en ny Norton-konto. Etter at du har logget inn på din Norton-konto, aktiveres Norton-produktet automatisk og registreres til Norton-kontoen din.

Du får ikke tilgang til Norton-kontoen hvis du er bruker av Norton Small Business.

Hvis du ikke er koblet til Internett, kan du lukke vinduet Abonnement for å starte produktet. Vinduet Abonnement vises hver gang du starter produktet, helt til det blir aktivert. Hvis du velger å ikke aktivere produktet med det samme, vil du motta et varsel som en påminnelse om at produktet ikke er aktivert. Du kan også aktivere produktet fra hovedvinduet til Norton-produktet.

Hvis du ikke aktiverer produktet i løpet av tidsperioden som er angitt i varselet, slutter produktet å virke. Du kan aktivere produktet etter at perioden er utløpt, men du er ikke beskyttet før produktet blir aktivert.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v56019849_nis_mac_retail_6_no_no
Operativsystem: Mac OS X
Sist endret: 27/01/2017