Planlegge et hurtigsøk

Hurtigsøk søker gjennom de viktigste plasseringene på datamaskinen, som virus og andre sikkerhetstrusler ofte angriper. Når du utfører et hurtigsøk, søker Norton bare gjennom innlastede programmer og kjørende prosesser. Hurtigsøk er raskere enn et Fullstendig systemsøk, siden det ikke søkes gjennom hele datamaskinen.

Med Norton kan du planlegge et hurtigsøk. Du kan planlegge hurtigsøk i vinduet Søk.

Planlegge et hurtigsøk

1. Dobbeltklikk på Sikkerhet og klikk deretter på Søk i hovedvinduet til Norton.

2. I vinduet Søk, under Søk og oppgaver, klikker du på Egendefinert søk.

3. Klikk på Kjør.

4. Klikk på redigeringsikonet ved siden av Hurtigsøk i kolonnen Rediger søk i vinduet Søk.

5. I vinduet Rediger søk under Når vil du kjøre søket? angir du tidsintervallet og tidspunktet for når du vil at søket skal kjøres.

De fleste tidsintervallene inneholder ekstra alternativer som du kan bruke til å justere tidsplanen ytterligere. Angi de ekstra alternativene der det er nødvendig.

6. Klikk på Neste.

7. Klikk på Lagre i kategorien Søkealternativer.

Relaterte løsninger

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v55943761_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 13/12/2016