Planlegge et hurtigsøk

Hurtigsøk søker gjennom de viktigste plasseringene på datamaskinen, som virus og andre sikkerhetstrusler ofte angriper. Når du utfører et hurtigsøk, søker Norton Business Suite kun gjennom innlastede programmer og kjørende prosesser. Hurtigsøk er raskere enn et Fullstendig systemsøk, siden de ikke søker gjennom hele datamaskinen.

Med Norton Business Suite kan du planlegge et hurtigsøk. Du kan planlegge hurtigsøk i vinduet Søk.

Slik planlegger du et hurtigsøk:

1. I hovedvinduet til Norton Business Suite klikker du på Sikkerhet, og deretter på Kjør søk.

2. Klikk på Egendefinert søk under Datamaskinsøk, i vinduet Søk.

3. Klikk på .

4. Klikk på redigeringsikonet ved siden av Hurtigsøk i kolonnen Rediger søk i vinduet Søk.

5. I vinduet Rediger søk under Når vil du kjøre søket? angir du tidsintervallet og tidspunktet for når du vil at søket skal kjøres.

De fleste tidsintervallene inneholder ekstra alternativer som du kan bruke til å justere tidsplanen ytterligere. Angi de ekstra alternativene der det er nødvendig.

6. Klikk på Neste.

7. Klikk på Lagre i kategorien Søkealternativer.

Kjøre et hurtigsøk

Om planlegging av søk

Om Datamaskinsøk

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v55943761_N360_Business_CC_2014_no_no