Konfigurere søkealternativene

Med Norton kan du konfigurere søkealternativer for hvert søk du tilpasser. Som standard gjenspeiler søkealternativene gjeldende innstillinger for Datamaskinsøk i vinduet Innstillinger. Endringene du gjør, gjelder bare det aktuelle søket.

I tillegg til egendefinerte søk som du oppretter, kan du konfigurere søkealternativene for standardsøkene. Du kan konfigurere søkealternativene for fullstendig systemsøk, hurtigsøk, stasjonssøk, mappesøk og filsøk.

Konfigurere søkealternativene

1. Dobbeltklikk på Sikkerhet og klikk deretter på Søk i hovedvinduet til Norton.

2. I vinduet Søk, under Søk og oppgaver, klikker du på Egendefinert søk.

3. Klikk på Kjør.

4. Klikk på redigeringsikonet ved siden av søket du vil planlegge, i kolonnen Rediger søk i vinduet Søk.

5. Konfigurer søkealternativer i kategorien Søkealternativer i vinduet Rediger søk.

6. Klikk på Lagre.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v55933925_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 18/06/2018