Konfigurere søkealternativene

I Norton 360 Online kan du konfigurere søkealternativer for hvert søk du tilpasser. Som standard gjenspeiler søkealternativene gjeldende innstillinger for Datamaskinsøk i vinduet Innstillinger. Endringene du gjør, gjelder bare det aktuelle søket.

I tillegg til egendefinerte søk som du oppretter, kan du konfigurere søkealternativene for standardsøkene. Du kan konfigurere søkealternativene for fullstendig systemsøk, hurtigsøk, stasjonssøk, mappesøk og filsøk.

Slik konfigurerer du søkealternativer:

1. I hovedvinduet til Norton 360 Online klikker du på PC-sikkerhet, og deretter på Kjør søk.

2. Klikk på Egendefinert søk under Datamaskinsøk, i vinduet Søk.

3. Klikk på .

4. Klikk på redigeringsikonet ved siden av søket du vil planlegge, i kolonnen Rediger søk i vinduet Søk.

5. Konfigurer søkealternativer i kategorien Søkealternativer i vinduet Rediger søk.

6. Klikk på OK.

Om egendefinerte søk

Opprette et egendefinert søk

Om Datamaskinsøk

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v55933925_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 02/11/2011