Velge søkeelementer

Når du konfigurerer et egendefinert søk, må du velge elementene du vil ha med i søket. Du kan også søke i stasjoner, mapper eller filer individuelt. Du kan legge til flere stasjoner, mapper og filer i søket. Du kan også utelate elementer fra søket.

Når du velger en stasjon, blir alle elementene på stasjonen, inkludert filer og mapper, automatisk tatt med i søket. Når du velger en mappe, legges alle filene i mappen til i søket.

Velge søkeelementer

1. Dobbeltklikk på Sikkerhet og klikk deretter på Søk i hovedvinduet til Norton.

2. I vinduet Søk, under Søk og oppgaver, klikker du på Egendefinert søk.

3. Klikk på Kjør.

4. I vinduet Søk gjør du ett av følgende:

• Klikk på Opprett søk for å legge til elementer i et nytt søk.

Du må oppgi et navn på søket i feltet Navn på søk.

• Når du skal legge til elementer i et eksisterende søk, klikker du på redigeringsikonet ved siden av det søket du vil endre, i kolonnen Rediger søk.

5. I kategorien Søkeelementer i vinduet som vises, gjør du følgende:

• Hvis du vil legge til stasjoner, klikker du på Legg til stasjoner i dialogboksen Søk på stasjoner, velger stasjonene det skal søkes på, og klikker på Legg til.

• Hvis du vil legge til mapper, klikker du på Legg til mapper i dialogboksen Søk i mapper, velger mappene det skal søkes i, og klikker på Legg til.

• Hvis du vil legge til filer, klikker du på Legg til filer i dialogboksen tilleggsfiltyper, velger filene det skal søkes i, og klikker på Legg til.

Hvis du vil slette et element fra listen, merker du det og klikker på Fjern.

6. Klikk på Neste.

7. Velg søkeplan etter behov i kategorien Planer for søk, og klikk så på Neste.

8. Klikk på Lagre i kategorien Søkealternativer.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v55933860_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 13/12/2016