Meldingen «Lisensnøkkelfeil: Du har deaktivert abonnementet for denne enheten»

Denne feilmeldingen vises når installasjonen på enheten har blitt deaktivert for produktnøkkelen du benyttet. Hvis du vil deaktivere en installasjon for å tillate bruk av installasjonen på en annen enhet, gjør du dette gjennom Norton-kontoen din eller av Nortons brukerstøtte.

Hvis en installasjon utilsiktet er deaktivert på enheten, trenger du bare å laste ned og installere Norton med et aktivt abonnement. Følg fremgangsmåten for nedlasting og installer Norton.

Laste ned og installere Norton på datamaskinen

1. Logg på Norton.

2. Hvis du ikke er logget på Norton allerede, vil du bli bedt om å logge på. Angi e-postadressen og passordet for Norton-kontoen, og klikk på Logg på.

Hvis du ikke har en konto, klikker du på Opprett konto og så fullfører du registreringsprosessen.

3. I Installasjon av Norton -vinduet klikker du på Last ned Norton.

Hvis du ønsker å installere et nytt produkt som ikke er registrert på Norton-kontoen din, klikker du på Angi en ny produktnøkkel.

Angi produktnøkkelen og klikk på >.

4. Klikk på Godta og last ned.

5. Avhengig av nettleseren gjør du ett av følgende:

• I nettleserne Internet Explorer eller Microsoft Edge klikker du på Kjør.

• I Firefox eller Safari: Klikk på alternativet Last ned i øverste høyre hjørne av nettleseren for å vise de nedlastede filene. Klikk så på filen du lastet ned.

• I Chrome: Klikk på filen du lastet ned i det nederste venstre hjørnet.

6. Hvis Brukerkontokontroll-vinduet vises, klikker du på Fortsett.

Følg instruksjonene på skjermen.

7. Norton-produktet ditt er nå installert og aktivert.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v55844105_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 31/08/2017