Resultatoversikt - søk pågår

Norton Business Suite kjører et søk for øyeblikket. Søketiden kan variere utfra hvilke alternativer for søking du har valgt. Hvis du for eksempel kjører et fullstendig systemsøk, kan det ta lengre tid ettersom datamaskinen gjennomsøkes grundig.

Du kan se følgende statuser mens et søk pågår:

Totalt antall gjennomsøkte elementer

Angir hvor mange filer, hovedoppstartssektorer eller oppstartssektorer som ble gjennomsøkt.

Du kan klikke på + -ikonet for å vise følgende detaljer:

• Områdene i datamaskinen som Norton Business Suite har gjennomsøkt, og antall gjennomsøkte filer i disse områdene.

• Antall filer som er Norton-klarerte.

• Antall filer som hoppes over. Disse filene har allerede blitt gjennomsøkt, og er ikke blitt endret siden siste søk.

Totalt antall sikkerhetsrisikoer oppdaget

Angir hvor mange virus, spionprogrammer og andre risikoer som ble oppdaget.

Du kan klikke på + -ikonet for å vise hvor mange risikoer som er oppdaget i hver risikotype.

Totalt antall løste sikkerhetsrisikoer

Angir hvor mange problemer som ble løst. Du finner også løste sikkerhetsrisikoer i vinduet Sikkerhetslogg.

Du kan klikke på + -ikonet for å vise hvor mange risikoer som er eliminert i hver risikotype.

Totalt antall sikkerhetsrisikoer som krever oppmerksomhet

Angir hvor mange risikoer som ikke ble eliminert. Du finner også uløste sikkerhetsrisikoer i vinduet Sikkerhetslogg.

Du kan bruke denne koblingen til å se flere detaljer om disse elementene i vinduet Trusler funnet.

Du kan bruke følgende alternativer:

Pause

Stanser søket midlertidig.

Klikk på Gjenoppta for å fortsette søket.

Stopp

Avslutter søket.

Klikk på Ja for å bekrefte.

Du kan konfigurere flere alternativer mens søket pågår. Velg mellom følgende alternativer:

Når søket er fullført, skal datamaskinen

• La datamaskinen stå på

Lar maskinen fortsette i aktiv tilstand etter søket. Alternativet er avmerket som standard.

• Slå av datamaskinen

Slår av datamaskinen når søket er ferdig.

• Hvilemodus

Setter datamaskinen i hvilemodus når søket er ferdig. Dette alternativet vises bare hvis du har konfigurert strømalternativene for datamaskinen i Windows Kontrollpanel.

• Dvale

Setter datamaskinen i dvalemodus når søket er ferdig. Dette alternativet vises bare hvis du har konfigurert strømalternativene for datamaskinen i Windows Kontrollpanel.

Om vinduet Resultatoversikt

Om vinduet Trusler oppdaget

Om Datamaskinsøk

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v55828322_N360_Business_CC_2014_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 18/06/2013