Månedlig Norton-rapport

I Månedlig rapport ser du et sammendrag av hva Norton 360 Online har gjort i løpet av de siste 30 dagene. Du kan raskt se hvor mange virus som er blitt oppdaget, hvor mange inntrenginger som er blokkert og mye mer. Den månedlige rapporten gir deg oppdatert statistikk.

Hvis du ønsker å se en liste over bestemte elementer i hver kategori, gå til hovedvinduet i Norton 360 Online og klikk på Vis detaljer i PC-sikkerhet, Internett, eller Sikkerhetskopiering og optimalisering.

Delen Norton Cybercrime News inneholder siste nytt om nettkriminalitet og nettsikkerhet. Du kan bruke alternativet Les mer i denne delen for å gå til Symantecs webområde og se de nyeste oppdateringene. Du finner også artikler med informasjon om hvordan du kan beskytte deg mens du surfer på nettet.

Delen Månedens tips anbefaler noen av produktets funksjoner og tjenester. Norton 360 Online viser en tipsknapp for hver av anbefalingene. Du kan klikke på alternativet hvis du vil lese mer om tjenesten eller funksjonen som Norton 360 Online anbefaler.

Du kan se følgende statistikk i vinduet Månedlig Norton-rapport :

PC-sikkerhet

Viser detaljer om de ulike angrepene datamaskinen er beskyttet mot

Du finner følgende detaljer i delen PC-sikkerhet

• Antall oppdagede virus og spionprogrammer

• Antall trusler Norton 360 Online beskytter datamaskinen mot

• Antall gjennomsøkte elementer. Dette inkluderer antall filer, prosesser og registernøkler

• Antall isolerte elementer

• Antall fullstendige systemsøk som er utført

• Antall hurtigsøk som er utført

• Prosentandel av filene på datamaskinen som er Norton-klarerte

• Antall blokkerte inntrengingsforsøk

• Antall aktiviteter som overvåkes av brannmuren

• Antall nettverkstilkoblinger som overvåkes av brannmuren

• Antall trusler som brannmuren blokkerer

• Antall blokkerte spammeldinger

• Antall gjennomsøkte e-poster

• Antall IDS-signaturer (Intrusion Detection System, Inntrengingsoppdagelse) som brukes til å beskytte datamaskinen

Internett

Viser detaljene for nettfiskingsaktiviteter.

Du finner følgende detaljer i ruten Internett:

• Antall blokkerte nettfiskingwebområder.

• Antall ondsinnede nettsteder som er blokkert av Norton Safe Web.

• Antall godkjente webområder du har besøkt.

• Antall nettfiskingwebområder du er beskyttet mot.

Sikerhetskopiering og optimalisering

Her kan du se på detaljene for sikkerhetskopieringsaktiviteter og PC-optimaliseringsaktiviteter.

Du finner følgende detaljer i delen Sikkerhetskopiering og optimalisering:

• Antall filer du har sikkerhetskopiert med alternativet Trygg lagring på nettet.

• Antall filer du har sikkerhetskopiert på datamaskinens stasjon C.

• Antall midlertidige filer fra Internet Explorer og midlertidige Windows-filer som er fjernet.

• Antall filer som er defragmentert under diskoptimalisering.

• Antall foreldede oppføringer som er fjernet fra Windows-registeret.

Månedlig rapport inneholder to statistikker i hver kategori.

Du kan gå til sikkerhetsloggen for å se mer informasjon om noen av detaljene i den månedlige rapporten. Du kan klikke på koblingene under hver kategori for å se mer informasjon om dem.

Merk av for Ikke vis månedlige rapporter automatisk hvis du ikke vil at Norton 360 Online skal vise denne rapporten automatisk. Hvis du merker av for dette alternativet, viser ikke Norton 360 Online den månedlige rapporten automatisk hver 30. dag.

Vise månedlig rapport

Om den månedlige rapporten

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v5581672_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 06/11/2011