Månedlig Norton-rapport

I Månedlig rapport ser du et sammendrag av hva Norton Business Suite har gjort siden du installerte det. Du kan raskt se hvor mange virus som er blitt oppdaget, hvor mange inntrenginger som er blokkert og mye mer. Den månedlige rapporten gir deg oppdatert statistikk.

Hvis du ønsker å se en liste over bestemte elementer i hver kategori, kan du gå til hovedvinduet i Norton Business Suite og klikke på Vis detaljer i Sikkerhet, Identitet, Sikkerhetskopiering eller Optimaliseringer.

Delen Norton Cybercrime News inneholder siste nytt om nettkriminalitet og nettsikkerhet. Du kan bruke alternativet Les mer for å gå til Security Resource-senteret og se de nyeste oppdateringene. Du finner også artikler med informasjon om hvordan du kan beskytte deg mens du surfer på nettet.

Delen Månedens tips anbefaler noen av produktets funksjoner og tjenester. Norton Business Suite viser en tipsknapp for hver av anbefalingene. Du kan klikke på alternativet hvis du vil lese mer om tjenesten eller funksjonen som Norton Business Suite anbefaler.

Du kan se følgende statistikk i vinduet Månedlig Norton-rapport :

PC-sikkerhet

Viser detaljer om de ulike angrepene datamaskinen er beskyttet mot

Du finner følgende detaljer i delen PC-sikkerhet :

• Antall oppdagede virus og spionprogrammer.

• Antall trusler Norton Business Suite beskytter datamaskinen mot.

• Antall gjennomsøkte elementer. Dette inkluderer antall filer, prosesser og registernøkler.

• Antall isolerte elementer.

• Antall fullstendige systemsøk som er utført.

• Antall hurtigsøk som er utført.

• Prosentandel av filene på datamaskinen som er Norton-klarerte.

• Antall blokkerte inntrengingsforsøk.

• Antall aktiviteter som overvåkes av brannmuren.

• Antall nettverkstilkoblinger som overvåkes av brannmuren.

• Antall trusler som brannmuren blokkerer.

• Antall blokkerte spammeldinger.

• Antall gjennomsøkte e-poster

• Antall IDS-signaturer (Intrusion Detection System, Inntrengingsoppdagelse) som brukes til å beskytte datamaskinen.

Internett

Viser detaljene for nettfiskingsaktiviteter.

Du finner følgende detaljer i ruten Internett:

• Antall blokkerte nettfiskingwebområder.

• Antall ondsinnede nettsteder som er blokkert.

• Antall godkjente nettsteder du har besøkt.

• Antall nettfiskingwebområder du er beskyttet mot.

Sikerhetskopiering og optimalisering

Her kan du se på detaljene for sikkerhetskopieringsaktiviteter og PC-optimaliseringsaktiviteter.

Du finner følgende detaljer i delen Sikkerhetskopiering og optimalisering:

• Antall filer du har sikkerhetskopiert på datamaskinens stasjon C.

• Antall midlertidige filer fra Internet Explorer og midlertidige Windows-filer som er fjernet.

• Antall filer som er defragmentert under diskoptimalisering.

• Antall foreldede oppføringer som er fjernet fra Windows-registeret.

Månedlig rapport inneholder til enhver tid to nylige rapporter for hver kategori.

Du kan gå til sikkerhetsloggen for å se mer informasjon om noen av detaljene i den månedlige rapporten. Du kan klikke på koblingene under hver kategori for å se mer informasjon om dem.

Merk av for Ikke vis månedlige rapporter automatisk hvis du ikke vil at Norton Business Suite skal vise denne rapporten automatisk. Hvis du merker av for dette alternativet, viser ikke Norton Business Suite den månedlige rapporten automatisk hver 30. dag.

Vise månedlig rapport

Om den månedlige rapporten

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v5581672_N360_Business_CC_2014_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 25/07/2013