Vi har oppdaget at Windows Base Filtering Engine Service ikke kjører på datamaskinen.

Dette problemet oppstår når ikke Windows Base Filtering Engine-tjenesten klarer å starte eller når denne tjenesten ikke kjører. Norton-brannmuren trenger denne tjenesten for å fungere. last ned og kjør reparasjonsverktøyet for Base Filter Engine for å løse dette problemet.

TRINN 1

Last ned og kjør reparasjonsverktøyet

Reparasjonsverktøyet er ikke kompatibelt med Windows XP. Windows XP-brukere må ta kontakt med Norton brukerstøtte

1. Last ned reparasjonsverktøyet.

Lagre filen på skrivebordet i Windows.

2. Dobbeltklikk på BaseFilterEngineFix.exe -filen på skrivebordet.

Ved å kjøre verktøyet, aksepterer du Brukeravtalen.

3. Hvis du blir bedt om å installere .NET Framework 3.5, klikker du på Last ned og installer funksjonen.

4. I vinduet Reparasjon av Base Filter Engine, klikker du på Bruk reparasjon.

Reparasjonsverktøyet reparerer de passende Base Filter Engineregisternøklene.

5. Klikk på Start på nytt nå.

TRINN 2

Kjør LiveUpdate

1. Start Norton.

2. Klikk på Sikkerhet i hovedvinduet, og så LiveUpdate.

3. Når Norton LiveUpdate er fullført, klikker du på OK.

4. Kjør LiveUpdate helt til du ser meldingen "Norton-produktet har de nyeste beskyttelsesoppdateringene."

5. Avslutt alle programmer og start datamaskinen på nytt.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v55777911_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 04/08/2017