Løse installasjonsproblemer med Norton

Du må avinstallere Norton og deretter installere programmet på nytt for å reparere Norton-installasjonen. Last ned og kjør verktøyet Norton Remove and Reinstall for å avinstallere og installere Norton på nytt.

Last ned og kjør Norton Remove and Reinstall-verktøyet

Hvis du har Norton Family installert, må du avinstallere det før du kjører Norton Remove and Reinstall-verktøyet.

1. Last ned verktøyet Norton Remove and Reinstall.

Lagre filen på skrivebordet i Windows. I noen nettlesere lagres filen automatisk til standardplasseringen.

2. Hvis du vil åpne Nedlastinger-vinduet i nettleseren, trykker du på Ctrl + J.

3. Dobbeltklikk på NRnR -ikonet.

4. Les lisensavtalen og klikk på Godta.

5. Klikk på Fjern og installer på nytt.

Du ser eventuelt Fjern -knappen hvis du kjøpte Norton fra tjenesteleverandøren.

6. Klikk på Fortsett eller Fjern.

7. Klikk på Start på nytt nå.

Når datamaskinen starter på nytt, følger du instruksjonene på skjermen for å installere Norton på nytt.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v55777869_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 11/06/2018