Problemer med å logge på?

Med Norton 360 Online kan du skrive inn feil passord tre ganger. Hvis du ikke lykkes, gir Norton 360 Online deg mulighet til å tilbakestille Identity Safe. Hvis du tilbakestiller Identity Safe, mister du alle lagrede Identity Safe-data, som påloggingsinformasjon, kort og merknader. Hvis du skulle glemme passordet for Identity Safe, kan du ikke gjenopprette det. Alle data vil være tapt, og du kan bare tilbakestille Identity Safe.

Du kan finne følgende alternativer i vinduet Problemer med å logge på?

Tilbakestill Identity Safe

Tilbakestill Identity Safe.

Når du tilbakestiller Identity Safe, fjernes alle Identity Safe-data permanent. Norton 360 Online viser en bekreftelsesdialogboks når du tilbakestiller Identity Safe.

Prøv igjen

Her kan du skrive inn Identity Safe-passordet på nytt.

Når du klikker på Prøv igjen, åpner Norton 360 Online vinduet Logg på Identity Safe. Du kan skrive passordet inn på nytt.

Hvis du glemmer passordet, kan du kontrollere passordhintet som du oppga da du konfigurerte Identity Safe.

Om Identity Safe

Tilbakestille Identity Safe

Endre Identity Safe-passordet

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v55652446_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 15/09/2011