Rediger søk - planer for søk

I vinduet Rediger søk - planer for søk kan du sette opp en plan for søket. Norton Business Suite kjører automatisk søket på det tidspunktet du velger. Du kan bruke alternativet Navn på søk til å gi søket et passende navn.

Du kan bruke alternativene under Når vil du kjøre søket? til å planlegge søket. Velg mellom følgende alternativer:

Ikke planlegg dette søket

Gjør ikke dette søket til et planlagt søk.

Velg dette alternativet hvis du ikke vil at Norton Business Suite skal kjøre det tilpassede søket automatisk.

Kjør ved bestemt tidsintervall

Kjører søket ved bestemte tidsintervaller.

Skriv et tall i feltet Kjør hver, og velg intervallet fra rullegardinlisten. Velg mellom følgende alternativer:

• Time(r)

• Dag(er)

Daglig

Kjører søket hver dag på det angitte klokkeslettet.

Velg en passende starttid for søket under Starttid.

Ukentlig

Kjører søket på en bestemt dag i hver uke på angitt klokkeslett.

Velg en passende starttid og dag i uken for søket under Starttid.

Månedlig

Kjører søket på en bestemt dato i hver måned på angitt klokkeslett.

Velg en passende starttid for søket under Starttid. Klikk på en dato i kalenderen for å velge datoen for søket under Velg dato(er): Du kan klikke på flere datoer og sette opp søket på flere datoer.

Du kan bruke alternativene under Kjør søket til å konfigurere flere planleggingsalternativer. Du kan også angi handlingen du vil at Norton Business Suite skal utføre på datamaskinen når det planlagte søket er ferdig. Velg mellom følgende alternativer:

Bare hvis inaktiv

Kjører bare søket når datamaskinen er inaktiv.

Hvis datamaskinen er opptatt på det planlagte tidspunktet, kjører ikke Norton Business Suite søket. Søket kjøres da på et senere tidspunkt når datamaskinen er inaktiv.

Bare på nettstrøm

Kjører bare søket når datamaskinen er koblet til en ekstern strømkilde.

Hvis du har valgt dette alternativet, kjører ikke Norton Business Suite søket hvis datamaskinen går på batteristrøm på det planlagte tidspunktet.

Hindre standby

Hindrer datamaskinen i å gå i hvile- eller dvalemodus når søket er ferdig.

Etter at søket er fullført

Angir systemstatusen etter at det planlagte søket er ferdig.

Velg tilstanden du vil at datamaskinen skal være i når søket er ferdig. Velg mellom følgende alternativer:

• Slå av

• Hvilemodus

• Dvale

Hvis for eksempel søket er satt opp til å kjøre sent om kvelden, kan du konfigurere Norton Business Suite til å slå av datamaskinen når søket er ferdig.

Dette vinduet vises ikke når du redigerer standard stasjons-, mappe- eller filsøk. Du kan ikke planlegge disse søkene.

Du kan lagre eller avbryte endringer av innstillinger med alternativene nederst i vinduet. Velg mellom følgende alternativer:

Avbryt

Lukker vinduet uten å lagre innstillingene.

Tilbake

Lagrer søkeinnstillingene og viser kategorien Søkeelementer.

Neste

Lagrer søkeinnstillingene og viser kategorien Søkealternativer.

Om egendefinerte søk

Opprette et egendefinert søk

Redigere et tilpasset søk

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v55648271_N360_Business_CC_2014_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 25/07/2013