Endre e-postadresse

I vinduet Endre e-postadresse kan du endre e-postadressen du har angitt. Bruk alternativet Ja til å redigere e-postadressen.

Hvis du har en Norton-konto, bør du bruke e-postadressen du bruker til den. Hvis du bruker en annen e-postadresse, opprettes en ny Norton-konto. Norton-produktinformasjonen blir da ikke synlig, og enhetene kan ikke håndteres fra Norton.

Du må sikre at du oppgir en gyldig e-postadresse for å motta alle varslene fra Norton.

Om Norton-kontoen

Opprette en Norton-konto

Tilgang til Norton-kontoen

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v55337743_NortonM_Retail_1_no_no
Operativsystem: Windows, Mac OS X, Android
Sist endret: 04/09/2015