Tilbakestille passordet for Norton-konto

Hvis du har mistet passordet eller ikke husker det, kan du tilbakestille passordet med Norton. Norton ber deg om å angi et nytt passord for Norton-kontoen når du har bedt om tilbakestilling av passord.

Tilbakestille passordet

1. Åpne nettleseren og gå til Glemt passord-siden.

2. På siden Har du glemt passordet, angir du e-postadressen.

3. Klikk på Fortsett.

Norton sender deg en e-post med instruksjoner for hvordan du tilbakestiller passordet.

4. Åpne e-posten, og klikk på Tilbakestill passord -knappen.

5. Skriv inn et nytt passord for Norton-kontoen på Tilbakestill passord -siden som vises.

6. Klikk på Tilbakestill passord.

7. Klikk på Fortsett for å få tilgang til Norton-kontoen.

Video: Slik tilbakestiller du passordet

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v55260946_NortonM_Retail_1_no_no
Operativsystem: Mac OS X, Windows
Sist endret: 03/02/2017