Gjenopprette Norton-kontoen

Hvis du har glemt brukernavnet eller passordet, kan du hente det og angi et nytt passord for kontoen.

Hvis du ikke har tilgang til den gamle e-postadressen, eller hvis du ikke har mottatt e-postmeldingen for tilbakestilling av passord, kontakter du Kundeservice og -støtte for å få hjelp.

Hente brukernavnet du bruker til å logge på

1. Gå til siden Logg på.

2. Klikk på Glemt brukernavnet? -koblingen.

3. Angi e-postadressen du brukte da du kjøpte produktet eller opprettet kontoen.

Tilbakestille kontopassordet

1. Gå til siden Glemt passord.

2. Angi e-postadressen du brukte da du kjøpte produktet eller opprettet kontoen.

3. Klikk på Fortsett.

Norton sender deg en e-postmelding med instruksjoner om hvordan du tilbakestiller passordet hvis det finnes en konto som er tilknyttet den aktuelle e-postadressen.

Hvis du ikke mottar e-postmeldingen for tilbakestilling av passord innen et par minutter, bør du sjekke spam- eller søppelpostmappene. E-postmeldinger om gjenoppretting av passord fra Norton inneholder følgende informasjon:

• Fra : no-reply@nortonlifelock.com

• Emne : Tilbakestille passordet for NortonLifeLock

4. Åpne e-postmeldingen, og klikk deretter på knappen Tilbakestill passord.

Hvis e-postkontoen ikke er aktiv, kan du kontakte oss på Kundeservice og -støtte.

5. Skriv inn og opprett et nytt passord for kontoen.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v55260946
Operativsystem: Windows, Mac
Sist endret: 21/11/2021