Sikkerhetsinnstillinger for Norton Identity Safe

Du kan endre passordet til Identity Safe på fanen Sikkerhet i vinduet Innstillinger Du kan også bruke dette alternativet til å angi sikkerhetsnivået for bruk av Identity Safe-passordet.

Du kan bruke følgende alternativer til å endre Identity Safe-passordet og angi et sikkerhetsnivå for passordet:

Hvelvtilgang

Du kan konfigurere følgende sikkerhetsalternativer for å åpne og lukke hvelvet.

Du har følgende alternativer:

• Be om passord for Identity Safe ved begynnelsen av hver påloggingsøkt:

Gir deg beskjed om å skrive hvelvpassordet ditt hver gang du får tilgang til Identity Safe.

• Be om passord før påloggingsinformasjon eller skjema fylles ut:

Du vil bli bedt om å oppgi passordet for Identity Safe ved alle pålogginger på Internett før påloggingsinfoen fylles ut automatisk. Du kan angi at passordet for Identity Safe må oppgis for visse pålogginger før de fylles ut automatisk.

• Lukk hvelvet etter <minutter> minutter inaktivitet:

Logger deg automatisk ut av Identity Safe når du ikke bruker Identity Safe i en spesifisert tidsperiode. Du kan angi lengden på inaktivitetsperioden før tidsavbrudd aktiveres til 15, 30 eller 45 minutter. Dette alternativet er nyttig hvis du ofte er i områder hvor andre har tilgang til datamaskinen din.

• Lukk hvelv i hvilemodus:

Du logges automatisk ut av Identity Safe når datamaskinen er i hvilemodus.

Hvelvpassord

Her kan du endre hvelvpassordet.

Du kan bruke Endre hvelvpassord til å endre passordet til hvelvet og angi et nytt passordhint.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v5467448_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 13/12/2016