Om Passordsikkerhet

Du kan bruke Passordsikkerhet til å endre Identity Safe-passordet ditt. Du kan også bruke dette alternativet til å angi sikkerhetsnivået for bruk av Identity Safe-passordet.

Du kan bruke følgende alternativer til å endre Identity Safe-passordet og angi et sikkerhetsnivå for passordet:

Passord for Identity Safe

Endre passord for Identity Safe, og lag et nytt passordhint ved hjelp av alternativet Endre passord.

Passordsikkerhet

Spesifisere sikkerhetsnivå for Identity Safe-passordet.

Identity Safe har fire sikkerhetsnivåer for å beskytte Identity Safe-passord. Velg ett av disse alternativene:

• Be om passord for Identity Safe ved begynnelsen av hver påloggingsøkt.

Du vil bli bedt om passordet for Identity Safe første gang du åpner Identity Safe.

Du trenger ikke å oppgi passordet igjen så lenge du er logget på Windows.

Bruk dette alternativet til å gjøre påloggingsinformasjonen sikrere.

• Be om passord før påloggingsinformasjon eller skjema fylles ut

Du vil bli bedt om å oppgi passordet for Identity Safe ved alle pålogginger på Internett før påloggingsinfoen fylles ut automatisk.

Du kan spesifisere at passordet for Identity Safe må oppgis for visse pålogginger før de fylles ut automatisk.

• Logg automatisk av Identity Safe hvis datamaskinen er inaktiv i

Du logges automatisk ut av Identity Safe når datamaskinen har vært inaktiv så lenge som angitt. Du kan velge 15, 30 eller 45 minutter.

Bruk dette alternativet hvis andre personer har tilgang til din datamaskin.

• Passord trengs ikke. Logg meg automatisk på når Windows starter

Bruk dette alternativet hvis du vil logge på Identity Safe automatisk når Windows starter. Symantec anbefaler at du ikke bruker dette alternativet.

Dette alternativet varierer ut fra hvilken Windows-brukerkonto som er aktiv.

• Be om passord ved gjenopptagelse etter hvilemodus

Du vil bli bedt om passordet for Identity Safe når systemet går ut av hvilemodus.

Dette alternativet forhindrer misbruk av Identity Safe-data ved å bekrefte Identity Safe-passordet hver gang systemet går ut av hvilemodus.

Norton 360 Online ber deg om å oppgi Identity Safe-passordet hvis du har logget på Identity Safe-hvelvet mens systemet gikk i hvilemodus.

Du må validere Identity Safe-passordet hver gang du forandrer hvelvets sikkerhetsnivå til en innstilling som er mindre sikker enn det gjeldende sikkerhetsnivået.

Endre Identity Safe-passordet

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v5467448_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 06/11/2011