Surfeinnstillinger for Norton Identity Safe

På Fanen for Nettlesing, i vinduet Innstillinger kan du konfigurere måten du ønsker at Identity Safe skal samle inn, lagre og vise påloggingsinformasjonen for nettsider du besøker. Du kan konfigurere Identity Safe til å vise kortene som du opprettet for nettsteder som har skjemaer. Du kan også konfigurere innstillingene for automatisk utfylling for nettsteder som inneholder sikkerhetstrusler.

Symantec anbefaler at du beholder standardinnstillingene for påloggingsinformasjon.

Du kan konfigurere følgende alternativer i vinduet Surfing :

Lagre påloggingsinfo

Her kan du konfigurere om Norton Identity Safe skal lagre og fylle inn påloggingsinfo. Du har følgende alternativer:

Lagre legitimasjonen min for nettstedene jeg besøker : Gjør at du kan lagre påloggingsinformasjon for nettstedene du besøker. Velg mellom følgende alternativer: Alltid, Nei eller Spør.

Slå av eller på nettleserens passordadministrator : Gjør det mulig å spesifisere hvordan du vil at nettleserens passordadministrator skal fungere. Velg mellom følgende alternativer: Ja, Nei eller Spør.

Infolinje

Her kan du konfigurere om Norton Identity Safe skal vise en liste med identiteter på infolinjen. Du har følgende alternativer:

• Vise min påloggingsinformasjon når jeg har flere pålogginger for ett nettsted : Viser påloggingsinformasjon hver gang du besøker et nettsted som har flere pålogginger.

• Vis mine utfyllingsalternativer hver gang jeg besøker et nettsted med et skjema : Viser adresser hver gang du besøker et nettsted med skjemaer for å fylle ut personopplysninger.

• Spør meg om å åpne hvelvet mitt: Ber deg om å åpne hvelvet hver gang du besøker et nettsted med felter som kan fylles ut.

Fyller

Her kan du konfigurere om Norton Identity Safe skal fylle ut identitetene automatisk når du besøker et nettsted. Du har følgende alternativer:

Fyll ut påloggingsinformasjonen min automatisk når jeg besøker nettsider : Du aktivere alternativet for å fylle inn påloggingsopplysningene automatisk når du går til et nettsted.

Automatisk utfylling på nettsteder med sikkerhetstrusler : Gjør det mulig å spesifisere hvordan du vil at Identity Safe skal reagere på nettsteder med sikkerhetstrusler. Velg mellom følgende alternativer: Ja, Nei eller Spør.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v5467445_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 13/12/2016