Om surfeinnstillinger for Norton Identity Safe

Surfing Her kan du konfigurere måten du ønsker at Identity Safe skal samle inn, lagre og vise påloggingsinformasjonen for nettsider på. Du kan konfigurere Identity Safe til å vise kortene som du opprettet for nettsteder som har skjemaer. Du kan også konfigurere innstillingene for automatisk utfylling for nettsteder som inneholder sikkerhetstrusler.

Du kan konfigurere følgende alternativer i vinduet Surfing :

Lagre påloggingsinfo

Her kan du konfigurere om Norton Identity Safe skal lagre og fylle inn påloggingsinfo. Velg mellom følgende alternativer:

Lagre pålogginger når jeg logger på nettsteder : Gjør at du kan lagre påloggingsinformasjon for nettstedene du besøker. Velg mellom følgende alternativer: Alltid, Nei eller Spør.

Slå av nettleserens passordhåndtering : Du kan angi hvordan du vil at Identity Safe skal reagere på nettstedene som inneholder sikkerhetstrusler. Velg mellom følgende alternativer: Alltid, Nei eller Spør.

Infolinje

Her kan du konfigurere om Norton Identity Safe skal vise en liste med identiteter på infolinjen. Velg mellom følgende alternativer:

• Vis påloggingsinfo når jeg har flere pålogginger for ett nettsted.

• Vis adressene mine hver gang jeg besøker en side som inneholder et skjema.

Fyller

Her kan du konfigurere om Norton Identity Safe skal fylle ut identitetene automatisk når du besøker et nettsted. Velg mellom følgende alternativer:

Fyll ut påloggingsinformasjonen min automatisk når jeg besøker nettsider : Du aktivere alternativet for å fylle inn påloggingsopplysningene automatisk når du går til et nettsted.

Automatisk utfylling av nettsteder som inneholder sikkerhetstrusler : Du kan angi hvordan nettleserens passordhåndtering skal fungere. Velg mellom følgende alternativer: Alltid, Nei eller Spør.

Konfigurere innstillinger for Identity Safe

Om Identity Safe-hvelv

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v5467445_N360_Business_CC_2014_no_no