Importere Identity Safe-data

Du kan importere Identity Safe-data fra filen du sikkerhetskopierte tidligere. Du kan også importere Identity Safe-dataene fra den eksterne profilen som du lagret i den eldre versjonen av Norton.

Alternativene Slå sammen med eksisterende data og Erstatt eksisterende med importere data vises når du importerer Identity Safe-data fra en sikkerhetskopi. Du kan slå sammen de importerte dataene med hvelvet du er logget på, eller du kan erstatte de eksisterende dataene som er lagret i hvelvet ditt

Når du importerer data, må ikke filstørrelsen være mer enn 15 MB for .CSV-filer. Norton Identity Safe tillater heller ikke import eller eksport av Norton Password Manager-filer (.NMP).

Importere data

1. Dobbeltklikk på Identitet og deretter på Identity Safe i Norton-produktets hovedvindu.

2. Nederst i vinduet Norton Identity Safe klikker du på ikonet Innstillinger.

3. Klikk på fanen Importer/eksporter.

4. I raden Importer, klikk på Importer.

5. I vinduet Import av hvelv velger du ett av følgende alternativer:

• Slå sammen importert data med eksisterende data

• Erstatt eksisterende data med importerte data

6. Klikk på Importer.

7. Bla til filen du ønsker å importere.

Du finner sikkerhetskopiene av hvelvet ved å gå til Mine dokumenter\Norton Identity Safe-sikkerhetskopier\<navnet på Norton-kontoen>.

8. Velg filen, og klikk deretter på Åpne.

9. Hvis du har ulike passord for de forskjellige settene med påloggingsinformasjon som du har lagret i det aktive hvelvet og det importerende hvelvet, viser Norton en bekreftelsesmelding. Velg ett av følgende:

• Klikk på Behold eksisterende passord for å beholde passordet fra skyhvelvet.

• Klikk på Behold importert passord for å overskrive passordet fra skyhvelvet med passordet fra hvelvet du importerer.

10. Klikk på OK i bekreftelsesdialogboksen.

Video: Slik importerer du Identity Safe-data

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v5466277_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 25/05/2017