Importere Identity Safe-data

Du kan importere Identity Safe-data fra filen du sikkerhetskopierte tidligere. Du kan også importere Identity Safe-dataene fra den eksterne profilen som du lagret i den eldre versjonen av Norton 360 Online.

Du kan slå sammen de eksisterende Identity Safe-dataene med hvelvet som du er logget på, eller erstatte de eksisterende Identity Safe-dataene som du har lagret i hvelvet som du er logget på, med de importerte dataene.

Alternativene Slå sammen med eksisterende data og Erstatt eksisterende data vises bare når du importerer Identity Safe-data fra en sikkerhetskopi.

Når du importerer Identity Safe-data fra en lokal eller ekstern profil, kan du bare slå sammen dataene. Alternativet Slett originaldata etter sammenslåing vises når du importerer data fra en lokal eller ekstern profil. Alternativet er aktivert som standard.

Slik gjenoppretter du data:

1. I hovedvinduet til Norton 360 Online klikker du på Identitet, og klikker deretter på Styre identitetsbeskyttelse.

2. Klikk på Konfigurer under Identity Safe, i raden Importer data.

3. I vinduet Importer Identity Safe-data, under Importer data fra, velger du ett av følgende alternativer:

• Ekstern profil (Stasjon: Stasjon:\)

Dette alternativet vises bare hvis du kobler til en ekstern stasjon med en ekstern profil.

• Sikkerhetskopifil

Hvis du velger dette alternativet, må du skrive inn eller bla deg fram til plasseringen til filen du vil importere data fra.

4. Hvis du sikkerhetskopierte dataene med et passord, skriver du passordet i Passord -feltet.

5. Hvis du vil importere data fra en sikkerhetskopifil, velger du ett av følgende alternativer under Ved import av data :

• Slå sammen med eksisterende data

• Erstatt eksisterende data

6. Klikk på OK.

7. Klikk på OK i bekreftelsesdialogboksen.

Om å eksportere og importere Identity Safe-data

Eksportere Identity Safe-data

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v5466277_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 12/09/2011