Importere Identity Safe-data

Du kan importere Identity Safe-data fra filen du sikkerhetskopierte tidligere. Du kan også importere Identity Safe-dataene fra den eksterne profilen som du lagret i den eldre versjonen av Norton Business Suite.

Du kan slå sammen de eksisterende Identity Safe-dataene med hvelvet som du er logget på, eller erstatte de eksisterende Identity Safe-dataene som du har lagret i hvelvet som du er logget på, med de importerte dataene.

Alternativene Slå sammen med eksisterende data og Erstatt eksisterende data vises bare når du importerer Identity Safe-data fra en sikkerhetskopi.

Når du importerer Identity Safe-data fra en lokal eller ekstern profil, kan du bare slå sammen dataene. Alternativet Slett originaldata etter sammenslåing vises når du importerer data fra en lokal eller ekstern profil. Alternativet er aktivert som standard.

Når du importerer, må ikke filstørrelsen være mer enn 15 MB for CSV-filer og 35 MB for .NPM-filer.

Slik importerer du data

1. I hovedvinduet til Norton Business Suite klikker du på Identitet, og deretter på Styre identitetsbeskyttelse.

2. I raden Identity Safe klikker du på Konfigurer.

3. Nederst i vinduet Norton Identity Safe klikker du på ikonet Innstillinger.

4. Klikk på fanen Importer/eksporter.

5. I raden Importer velger du ett av følgende alternativer:

• Slå sammen importert data med eksisterende data

• Erstatt eksisterende data med importerte data

6. Klikk på Importer.

7. Hvis du har forskjellige passord for påloggingene du har lagret i det gjeldende hvelvet og i hvelvet du importerer, viser Norton Business Suite en bekreftelsesmelding. Velg ett av følgende:

• Klikk på Behold eksisterende passord for å beholde passordet fra skyhvelvet.

• Klikk på Behold importert passord for å overskrive passordet fra skyhvelvet med passordet fra hvelvet du importerer.

8. Klikk på OK i bekreftelsesdialogboksen.

Om import- og eksportinnstillinger i Norton Identity Safe

Eksportere Identity Safe-data

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v5466277_N360_Business_CC_2014_no_no