Eksportere Identity Safe-data.

Du kan eksportere informasjonen i Identity Safe av sikkerhetshensyn, i forbindelse med gjenoppretting eller når du skal overføre alt til en ny datamaskin. Hvelvpassordet kan ikke tilbakestilles. Derfor anbefaler Symantec at du sikkerhetskopierer hvelvdataene dine jevnlig. Når du aktiverer funksjonen for automatisk sikkerhetskopiering, opprettes det automatisk sikkerhetskopier av hvelvet ditt. Disse kopiene lagres lokalt på enheten.

Du kan hente inn Identity Safe-data når produktabonnementet utløper.

Norton Identity Safe tillater ikke import eller eksport av Norton Password Manager-filer (.NMP).

Eksportere Identity Safe-data.

1. Dobbeltklikk på Identitet og deretter på Identity Safe i Norton-produktets hovedvindu.

2. Nederst i vinduet Norton Identity Safe klikker du på ikonet Innstillinger.

3. Klikk på fanen Importer/eksporter.

4. I delen Eksporter velger du filformat.

Du kan velge ett av følgende:

• Sikkerhetskopiformat for Identity Safe - DAT-fil

Hvis du vil bruke et passord ved sikkerhetskopiering for å gjøre prosessen sikrere, legger du inn og bekrefter passordet.

• Ren tekst - CSV-fil (kun pålogginger og notater)

Du finner sikkerhetskopiene av hvelvet ved å gå til Mine dokumenter\Norton Identity Safe-sikkerhetskopier\<navnet på Norton-kontoen>.

5. Klikk på Eksporter.

6. Angi hvelvpassordet i vinduet Bekreft Identity Safe-passord for å eksportere Identity Safe-dataene.

7. Klikk på OK i bekreftelsesdialogboksen.

Video: Hvordan eksporterer du Identity Safe-data

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v5466274_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 25/05/2017