Eksportere Identity Safe-data

Du kan eksportere informasjonen i Identity Safe av sikkerhetshensyn, i forbindelse med gjenoppretting eller når du skal overføre alt til en ny datamaskin.

Du kan hente inn Identity Safe-data når produktabonnementet utløper.

Slik eksporterer du Identity Safe-data:

1. I hovedvinduet til Norton 360 Online klikker du på Identitet, og klikker deretter på Styre identitetsbeskyttelse.

2. Klikk på Konfigurer i raden Eksportere data, under Identity Safe.

3. Velg Filformat i vinduet Eksporter Identity Safe-data.

Du kan velge ett av følgende:

• Identity Safe-sikkerhetskopiformat

• Ren tekst

4. Skriv inn eller bla deg fram til plasseringen der du vil lagre dataene, i dialogboksen Eksporter data til.

5. Skriv inn navnet du vil gi filen.

6. Hvis du vil bruke et passord ved sikkerhetskopiering for å gjøre prosessen sikrere, legger du inn og bekrefter passordet.

7. Klikk på OK.

8. Klikk på OK i bekreftelsesdialogboksen.

Om å eksportere og importere Identity Safe-data

Importere Identity Safe-data

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v5466274_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 06/11/2011