Eksportere Identity Safe-data

Du kan eksportere informasjonen i Identity Safe av sikkerhetshensyn, i forbindelse med gjenoppretting eller når du skal overføre alt til en ny datamaskin.

Du kan hente inn Identity Safe-data når produktabonnementet utløper.

Slik eksporterer du Identity Safe-data:

1. I hovedvinduet til Norton Business Suite klikker du på Identitet, og deretter på Styre identitetsbeskyttelse.

2. I raden Identity Safe klikker du på Konfigurer.

3. Nederst i vinduet Norton Identity Safe klikker du på ikonet Innstillinger.

4. Klikk på fanen Importer/eksporter.

5. I delen Eksporter velger du filformat.

Du kan velge ett av følgende:

• Sikkerhetskopiformat for Identity Safe - DAT-fil

• Ren tekst - CSV-fil (kun pålogginger og notater)

6. Hvis du vil bruke et passord ved sikkerhetskopiering for å gjøre prosessen sikrere, legger du inn og bekrefter passordet.

7. Klikk på Eksporter.

8. Angi hvelvpassordet i vinduet Bekreft Identity Safe-passord for å eksportere Identity Safe-dataene.

9. Klikk på OK i bekreftelsesdialogboksen.

Om import- og eksportinnstillinger i Norton Identity Safe

Importere Identity Safe-data

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v5466274_N360_Business_CC_2014_no_no